UEM: Leijtens voor Team CLS-Kawasaki in het EK.

eric

By | April 24, 2011 at 2:35 pm | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , ,

Tijdens het Europees Kampioenschap MX2 gaat Eric Leijtens uitkomen onder de vlag van het Team CLS-Kawasaki-MonsterEnergy. De 18-jarige crosser kende een moeilijk begin van het seizoen 2011 maar hoopt de problemen nu snel achter zich te laten. Tijdens de wedstrijden van het EK zal de Brabander worden bijgestaan door de Spaanse topmonteur David Morato. Leijtens blijft wel uitkomen in de kleuren van F&H Racing Team van Harry Fase.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Leon van der Lee

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.