FIM: Een weekend rust voor Maxi Nagl.

Max Nagl

By | June 15, 2017 at 2:49 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , ,

Het komende weekend zal Maxi Nagl niet in actie komen tijdens de vierde ADAC MX Masters in Bielstein. De Husqvarna-rijder heeft afgelopen zaterdag in Orlyonok een handblessure opgelopen. De Duitser ging tijdens de kwalificatie stevig onderuit en bezeerde daarbij zijn hand. Er zijn gelukkig geen breuken geconstateerd maar de arts heeft wel een week rust voor geschreven. Dit betekend dat Nagl tijdens de volgende GP op 24-25 juni in Ottobiano pas weer achter het starthek zal staan.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.