Gallery: EMX Jeugd in Mill door Floris van der Elsen.

2017_EMXJeugd_Mill_VdElsen_00

By | June 6, 2017 at 6:39 am | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , , , , , , ,

Afgelopen weekend werd in Mill de Nederlandse wedstrijd van het Europees Kampioenschap 65cc en 85cc North-West verreden. Op het ‘Circuitpark De Kuilen’ werd twee keer het Wilhelmus gespeeld dankzij Ivano van Erp en Kay de Wolf. Floris van der Elsen was er natuurlijk bij en hij maakte deze mooie gallery voor de bezoekers van deze website.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Floris van der Elsen

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.