Gallery: Grand Prix van Rusland 2017.

2017_MXGP_Orlyonok_00

By | June 15, 2017 at 3:03 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , ,

Wij kijken nog een keer terug op de Grand Prix van Rusland die wij ons nog lang zullen heugen. De tiende GP van het seizoen werd verreden onder bijzonder natte omstandigheden, Pauls Jonass (MX2) en Clement Desalle (MXGP) wisten te zegevieren in Orlyonok. In deze gallery een selectie van foto’s die wij hebben ontvangen doormiddels van de persberichten voor de bezoekers van CrossXL.nl.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Teams PR

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.