Inter: Redsand MX Park vernoemd circuit naar Steven Lenoir.

redsandtracks

By | June 6, 2017 at 9:52 pm | No comments | Internationale Events | Tags: , ,

Het overlijden van Steven Lenoir is kei hard aangekomen in de motocross-wereld. De Fransman kwam op tweede Pinksterdag om het leven tijdens een wedstrijd in het Noord-Franse Cassel nadat hij hard onderuit was gegaan. Het Redsand MX Park, nabij Valencia, bestaan uit een aantal circuits. De 25-jarige Lenoir was een liefhebber van circuit nummer 2 dat vanaf de naam van de vriendelijke crosser zal dragen!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Redsand MX Park

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.