KNMV: Mike van Grinsven werkt hard aan zijn herstel.

Van Grinsen

By | June 17, 2017 at 7:53 am | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , , ,

Afgelopen week is Mike van Grinsven op controle geweest in het ziekenhuis van Zwolle. Eerder dit jaar brak de Brabander tijdens de eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap Quads zijn bekken op twee plaatsen. Er zijn foto gemaakt en alles en is volledig aan elkaar gegroeid! De crosser uit Heesch loopt inmiddels op krukken en hoopt over drie weken op eigen krachten te kunnen lopen. “Het plan is om 100% fit te zijn voordat ik weer op de quad ga stappen. Ik hoop wel de laatste EK in Nederland nog mee te kunnen pakken.’’ aldus een gemotiveerde Van Grinsven.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Nikita’s Racing Pics

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.