Gallery: Kampioenschap van Vlaanderen door John Oostvogels.

2017_Gooik_Oostvogels_00

By | July 31, 2017 at 10:56 am | No comments | Internationale Events | Tags: , ,

In Gooik-Kester werd afgelopen zondag het Kampioenschap van Vlaanderen verreden. John Oostvogels Fotografie was voor ons aanwezig tijdens deze zonnig wedstrijd. Hij maakte deze mooie gallery voor de bezoekers van deze website.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: John Oostvogels Fotografie

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.