FIM: David Herbreteau mist ook Zwitserse GP.

83 David Herbreteau

By | August 11, 2017 at 12:00 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Na de Grand Prix van Belgie mist David Herbreteau ook de Grand Prix van Zwitserland. De Fransman heeft nog te veel last van zijn vorige week opgelopen schouderblessure. Het F&H Racing Team komt dit weekend in actie met Magne Klingsheim in het FIM Wereld Kampioenschap MX2 en de Spanjaard Ruben Fernandez in het Europees Kampioenschap 250cc. De rentree van Herbreteau zal van weet tot week worden bekeken.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.