FIM: Davy Pootjes maakt rentree in Frauenfeld.

Pootjes

By | August 11, 2017 at 11:29 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , ,

Komend weekend maakt Davy Pootjes (19) zijn rentree in het FIM Wereld Kampioenschap MX2. De HSF Logisitc Motorsport-rijder liep tijdens de GP van Argentinie een schouderblessure op. Het herstel van de crosser uit Ammerzoden verliep moeizaam en er moest een terugslag verwerkt worden. In Frauenfeld is de KTM-rijder er weer bij, het voornaamste doel is om tijdens de Grand Prix van Assen weer op het oude niveau terug te zijn.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Onbekend

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.