FIM: Gebroeders Kjer Olsen in actie voor Team Denemarken.

X_TKO

By | August 12, 2017 at 9:03 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Het Deens team voor de MonsterEnergy Motocross of Nations zal bestaan uit Nikolaj Larsen, Thomas Kjer Olsen en zijn broer Stefan Kjer Olsen. Dit Deense team komt op 1 oktober in actie tijdens de wedstrijd op het circuit van Matterly Basin, vorig jaar werden Larsen en ‘TKO’ met Glen Meier veertiende in Maggiora.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #HuubMunsters

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.