FIM: Jeffrey Herlings pakt in de laatste ronde de pole!

Jeffrey Herlings 01

By | August 5, 2017 at 6:22 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , , , ,

Geen verplicht nummer maar een bikkel harde duel kreeg het vandaag al aanwezig publiek te zien in Lommel. Jeffrey Herlings wist een geweldige wedstrijd de pole-position te veroveren voor de Grand Prix van Belgie. Herlings wist in de laatste ronde Antonio Cairoli te passeren, de Italiaan werd tweede voor Arminas Jasikonis. Deze verloor echter zijn demper en werd vijf plaatsen terug gezet in de uitslag. Hierdoor mag Tim Gajser morgen als derde oprijden. Glenn Coldenhoff wint ook een plekje, hij kwalificeert zich als zevende achter de beste Belg Jeremy Vanhorebeek.

Op MotorsportTV begint de uitzending om 13uur met de eerste manche van de MX2 gevolgd door de overige manches en alles LIVE! Op Eurosport2 om 17uur de tweede manche MXGP LIVE of de NOS beelden uitzend via de hun website is ons niet bekend.

MXGP Kwalificatie GP van Belgie:
1 Jeffrey Herlings NL KTM
2 Antonio Cairoli I KTM
3 Tim Gajser Slo Honda
4 Romain Febvre F Yamaha
5 Maxi Nagl D Husqvarna
6 Jeremy Vanhorebeek B Yamaha
7 Glenn Coldenhoff NL KTM
8 Arminas Jasikonis Lit Suzuki
9 Clement Desalle B Kawasaki
10 Kevin Strijbos B Suzuki
18 Sven van der Mierden NL Husqvarna
20 Cyril Genot B KTM
22 Damon Graulus B Honda
25 Jens Getteman B Kawasaki
26 Dietger Damiaans B KTM
27 Jeffrey Dewulf B KTM
DNF Ken de Dycker B Honda

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: John Oostvogels Fotografie

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.