FIM: Seewer begint goed, hij pakt de pole in Frauenfeld.

mx213jeremy-seewerr11

By | August 12, 2017 at 9:21 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Alle ogen zijn dit weekend gericht op Jeremy Seewer de 23-jarige crosser rijdt voor eigen publiek tijdens de vijftiende GP van het seizoen. In Frauenfeld-Gachnang wist hij de kwalificatie te winnen voor Julien Lieber en WK-leider Pauls Jonass. Brian Bogers werd veertiende en werd daarmee de beste Nederlander voor teamgenoot Davy Pootjes (16e).

Op MotorsportTV zijn alle vierde WK wedstrijden LIVE te volgen. Ook de NOS besteed aandacht aan deze wedstrijd maar alleen de MXGP-klasse op NPO1. Op Eurosport2 alleen aandacht voor de tweede manche MXGP maar pas om 20uur.

MX2 Kwalificatie GP van Zwitserland:
1 Jeremy Seewer CH Suzuki
2 Julien Lieber B KTM
3 Pauls Jonass Let KTM
4 Darian Sanayei USA Kawasaki
5 Thomas Kjer Olsen DK Husqvarna
6 Benoit Paturel F Yamaha
7 Conrad Mewse GB Husqvarna
8 Michele Cervellin I Honda
9 Hunter Lawrence Aus Suzuki
10 Brian Hsu D Husqvarna
14 Brian Bogers NL KTM
16 Davy Pootjes NL KTM
17 Brent Vandoninck B Yamaha
20 Calvin Vlaanderen Z-A KTM
21 Lars van Berkel NL Husqvarna
24 Nathan Renkens B KTM
DNF Micha Boy de Waal NL Honda

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Suzuki Racing

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.