FIM: Thomas Covington opgenomen in Team USA!

36444_MXGP of Belgium

By | August 12, 2017 at 10:32 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , ,

Na heel veel speculeren is het Team USA voor de MonsterEnergy Motocross of Nations bekend gemaakt in Unadilla. Zach Osborne is natuurlijk geen verrassing, hij staat ruim aan de leiding in eigen land. Cole Seely is toch een verrassing, de Honda-rijder zal zijn debuut maken tijdens het evenement. Thomas Covington is zeker een verrassing, hij zou namelijk voor Team Puerto Rico uitkomen! Het team van Roger Decoster had veel voeten in aarde want rijders als Eli Tomac, Blake Baggett en Jason Anderson meldde zich al af om verschillende redenen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.