FIM: Tony Cairoli veroverd de pole in Zwitserland.

35835_MXGP of Czech Republic

By | August 12, 2017 at 9:49 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , , , ,

In Frauenfeld heeft Antonio Cairoli de pole-position veroverd tijdens de Grand Prix van Zwitserland. De Italiaan wist in de eerste ronde de leiding over te nemen van snelstarter Max Anstie. De Brit (foto) werd tweede voor Romain Febvre en thuisrijder Arnaud Tonus. De beste Nederlander is Glenn Coldenhoff, de Brabander wordt vijfde voor Jeffrey Herlings die even onderuit gaat tijdens zijn duel met Tonus om de vierde plaats. Kevin Strijbos is de beste Belg, hij wordt achtste terwijl landgenoten Clement Desalle en Jeremy Vanhorebeek zich terug moeten knokken na een val in de eerste bocht samen met Evgeny Bobryshev en Tim Gajser.

Op MotorsportTV zijn alle vierde WK wedstrijden LIVE te volgen. Ook de NOS besteed aandacht aan deze wedstrijd maar alleen de MXGP-klasse op NPO1. Op Eurosport2 alleen aandacht voor de tweede manche MXGP maar pas om 20uur.

MXGP Kwalificatie GP van Zwitserland:
1 Antonio Cairoli I KTM
2 Max Anstie GB Husqvarna
3 Romain Febvre F Yamaha
4 Arnaud Tonus CH Yamaha
5 Glenn Coldenhoff NL KTM
6 Jeffrey Herlings NL KTM
7 Gauter Paulin F Husqvarna
8 Kevin Strijbos B Suzuki
9 Maxi Nagl D Husqvarna
10 Alessandro Lupino I Honda
12 Clement Desalle B Kawasaki
15 Damon Graulus B Honda
16 Jeremy Vanhorebeek B Yamaha
30 Bryan Boulard B Yamaha
DNF Ken de Dycker B Honda

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Husqvarna

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.