PR: Toppers present op de Keiheuvel in Balen.

Arminas Jasikonis 1

By | August 12, 2017 at 8:54 pm | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , , , , , ,

De eerste top piloten die op dinsdag 15 augustus van de partij zullen zijn op de internationale motorcross van de ‘Keiheuvel’ in Mol-Balen zijn ondertussen bekend. De een ‘lokale man’ met de nodige naam en faam is Kevin Strijbos. De winnaar van 2016 en voordien al meerdere keren op het podium: Shaun Simpson. Van de diverse GP fabrieksteams komen verder Max Nagl, Thomas Covington, Armanis Jasikonis (foto) en Brent Van Doninck. Met Romain Febvre zal er bovendien een tweede ex-wereldkampioen aanwezig zijn. Hij komt samen met zijn Franse landgenoot, en momenteel één van de toppers in de MX2 klasse, Benoit Paturel.

Voorts 2-voudig ex wereldkampioen Steve Ramon, Yentel Martens en voor het 24 MX Honda team komen Ken de Dijcker en Damon Graulus. Ook Jeffrey Dewulf zal van de partij zijn, net als Lars Griekspoor, Michael Ivanov en Filip Bengtsson. Jeremy Delince, Kristof Salaets en Herjan Brakke maken voorlopig het plaatje compleet. Tot slot nog enkele clubpiloten met Jens Getteman, Dennis Verbruggen, Kenny Vandueren en Andy Truyts.

Een ijzersterk deelnemersveld en dat belooft een spannende strijd voor de felgegeerde Sylvain Geboers (MX1) en Joel Roelants (MX2) trofeeën!

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: KMC Mol
Foto: #FVDEPhotography

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.