Roddel: Maakt Justin Hill de overstap naar Suzuki?

Justin Hill 07

By | August 21, 2017 at 5:58 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , ,

Het lijkt erop dat Justin Hill opnieuw afscheid gaat nemen van Team Pro Circuit-Kawasaki. Hill, de AMA Supercross WestCoast Kampioen, zou de overstap maken naar Suzuki! Vanaf 2018 is Joe Gibbs Racing het officiele Suzuki team in de USA dat vier rijders gaat inzetten. Twee rijders in de 450F-klasse en twee stuks in 250F-klasse. Weston Peick heeft nog een JGR contract en Hill zou de eerste 250F-rijder moeten worden volgens de laatste geruchten. In 2019 zou Hill binnen JGR de overstap maken naar de RMZ450.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kawasaki

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.