Roddel: Wordt Bogers dan de teamgenoot van Gajser?

HRC_Honda

By | August 21, 2017 at 9:45 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , , , ,

Afgelopen zaterdag bereikte ons het nieuws dat Benoit Paturel de teamgenoot wordt van Tim Gajser. Dezelfde avond publiceert het Franse MotoVerte dat Honda nooit contact heeft gehad met Paturel noch zijn manager. Volgens het Franse blad wordt Brian Bogers de teamgenoot van de Sloveen! Net als vroeger want in 2009 reden ze samen met een RM85 in het Suzuki Youth Team van Pieter Dogge. Naast Bogers zou ook het HSF Logistic Motorsport Team de overstap maken naar Honda! Calvin Vlaanderen en Jed Beaton worden genoemd als de rijders. Omdat Davy Pootjes een KTM contract heeft voor 2018 zal hij dus niet terugkeren bij het Brabantse team. De komend tijd zal er ongetwijfeld meer bekend worden over het tweede zitje naast Gajser en de samenstelling bij HSF Logistic Motorsport!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.