AMA: Justin Bogle vervangt Barcia bij Joe Gibbs Racing.

amx11justin-bogle6

By | September 9, 2017 at 7:12 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , , , ,

Eerder deze week maakte Justin Barcia officieel bekend na drie jaar Joe Gibbs Racing te verlaten. Over de toekomst van de Amerikaan is momenteel nog niets bekend. Wel heeft Justin Bogle aangekondigd in 2018 voor Autotrader-Yoshimura-Joe Gibbs Racing te gaan uitkomen. Bogle was dit jaar ook al actief in het officielle Suzuki team dat toen werd gerund door RCH Racing. Bogle wordt daarmee de teamgenoot van Weston Peick en beide gaan het AMA Supercross en Motocross Kampioenschap 450F rijden. Over de rijders met de 250F nog geen nieuws, de naam van Justin Hill is al gevallen in op ‘Radio-paddock’.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Suzuki Racing

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.