EMX: Simone Furlotti mist finale, Lesiardo kampioen!!

Furlotti

By | September 13, 2017 at 8:17 am | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , , ,

Slecht nieuws voor Simone Furlotti, hij mist de finale van het Europees Kampioenschap 250cc in Frankrijk. De schouderblessure die de Yamaha-rijder is Zwitserland opliep zorgt ervoor dat hij voorlopig niet in actie kan komen. Dat is goed nieuws van Morgan Lesiardo, hij is daarmee zeker van de EMX250-titel! De Kawasaki-rijder kan alleen door Furlotti nog gepasseerd worden in de titelstrijd. Furlotti (22) is zeker van de tweede plaats, Alberto Forato en Ruben Fernandez-Garcia gaan strijden om de derde plaats, beide hebben nu 192 punten!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Francesco Scaccianoce Photography

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.