FIM: Brad Anderson start in het WK Enduro!

2017_Lommel_BradAnderson

By | September 16, 2017 at 9:10 am | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , , ,

Of het eenmalig is of een definitieve overstap weten wij niet. Wel is bekend geworden dat Brad Anderson tijdens de Britse wedstrijd van het FIM Wereld Kampioenschap EnduroGP in actie zal komen! De 36-jarige Brit gaat op 23-24 september in de omgeving van Hawkstone Park de strijd aan met Steve Holcombe, Loic Larrieu, Ben Watson en Matthew Phillips. Eerder dit jaar wist Anderson de EMX300-titel over te nemen van Mike Kras.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Huub Munsters

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.