FIM: Cas Valk staat ook aan de start in Assen.

CasLynnValk

By | September 6, 2017 at 7:11 am | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , ,

Na zijn sterke optreden in Zweden zal Cas Valk ook in Assen in actie komen tijdens het Europees Kampioenschap Honda 150F. De crosser uit Nijverdal twijfelde vanwege zijn leidende positie in het KNMV ONK 85cc Kleine Wielen. De laatste twee wedstrijden werd gewonnen waardoor de sponsoren niet twijfelde! Motorcentrum Eibergen en Honda Nederland hebben hun steentje bij gedragen waardoor Cas kan starten.

Bedankt sponsors; Motorcentrum Eibergen, Honda Nederland, Dalcai, ATH Schadeherstel Duiven, VWP Carlease, TwinAir, Just1, Sidi en Camperdream. En alle sponsors van ons bij de ONK Jopa, Eurol, Stichtingkinderthuiszorg, VHM, Promax Suspension, 2facesgraphics, Husqvarna Nederland, PPS Exhaust en Auto Valk.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: HANS

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.