FIM: Clement Desalle loopt rugblessure op, geen MXoN!

Desalle

By | September 11, 2017 at 5:13 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Het seizoen zit er vroegtijdig op voor Clement Desalle! De Belg kwam tijdens de eerste manche ten val en raakte daarbij de afzetting van het circuit. De Kawasaki-rijder liep daarbij een rugblessure op, er zijn ‘uitstekels’ van de onderste ruggenwervels gebroken. Er volgt geen operatie maar uit voorzorg werd de Waal wel een nachtje in het ziekenhuis gehouden. Dit bezorgt het Belgische team voor de MonsterEnergy Motocross of Nations een probleem, Kevin Strijbos lijkt de meest logisch vervanger!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: RayArcherPhoto

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.