FIM: Rubini keert terug bij Team Silveraction-KTM.

Stephane Rubini

By | September 22, 2017 at 10:52 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , ,

Na een jaar bij Team CLS-Kawasaki te hebben gereden keert Stephane Rubini in 2018 terug bij Team Silveraction-KTM. De Fransman gaat voor het Italiaanse team uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MX2. Rubini kwam in 2016 ook al uit voor het KTM team, toen in het EMX125 waar hij tweede werd achter Jago Geerts. Rubini kon de laatste wedstrijd door een blessure niet in actie komen waardoor Geerts de titel kon grijpen. Rubini maakte de overstap naar de KX250F en het WK maar kende een heel zwaar seizoen, hij tekende een meerder jarig contract maar omdat Team CLS verdwijnt moest hij opzoek naar iets anders.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Kawasaki

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.