FIM: Tixier en Butron starten niet in Franse GP.

2017_Assen_JoseButron

By | September 11, 2017 at 3:22 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Zowel Jordi Tixier als Jose Butron zullen de finale van het FIM Wereld Kampioenschap MXGP moeten missen. Tixier ging afgelopen zaterdag in Assen onderuit en raakte zijn eerder dit jaar al geblesseerde ribben. Op zondag keek hij toe en in het persbericht van Kawasaki laat hij optekenen ook zijn thuis GP te moeten missen. Butron raakte in Frauenfeld geblesseerd waardoor hij de USA moest missen. In Assen deed hij zich opnieuw zeer en na onderzoek bleek hij in Zwitserland een scheur in zijn onderbeen te hebben! In Villars Sous Ecot komt de KTM-rijder niet in actie, alle pijlen worden gericht op de MonsterEnergy Motocross of Nations!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Marchetti Racing-KTM

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.