Inter: Tim Gajser van start tijdens de MonsterEnergy Cup!

Tim Gajser US Open

By | September 2, 2017 at 12:54 pm | No comments | Internationale Events | Tags: , , , ,

Vorig jaar moest Tim Gajser door een schouderblessure afzeggen. Dit jaar gaat de Sloveen het opnieuw proberen, hij zal in actie komen tijdens de MonsterEnergy Cup. Deze wordt op 14 oktober verreden in het Sam Boyd Stadium in Las Vegas. De eerste Supercross trainingen zijn inmiddels al achter de rug!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: HRC

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.