KNMV: Voorzitter MX Commissie Henri Sanderman stopt!

Pauls Jonass 2

By | September 13, 2017 at 10:58 pm | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Onlangs heeft Henri Sanderman, voorzitter van de KNMV Motocross Commissie, de KNMV laten weten dat hij zijn functie neerlegt. Reden hiervoor ligt in het feit dat de werkwijze van de KNMV en de Motocross Commissie niet aansluiten bij hoe Henri hier graag invulling aan zou geven.

Er is tussen de KNMV en Henri uitvoerig overleg geweest en we zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat het beter is om nu in goed overleg uit elkaar te gaan dan tegen eventuele problemen aan te lopen in de toekomst. In de afgelopen twee jaar heeft de KNMV Henri leren kennen als een zeer enthousiast en gedreven persoon en heeft hij veel als voorzitter weten te realiseren binnen de KNMV Motocross.

De KNMV is Henri hier zeer dankbaar voor en wenst hem ook veel succes in de toekomst.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: KNMV
Foto: #FVDEPhotography

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.