MA: Crankt Protein Honda Team sluit de deuren!

team-honda-racing-2017-mxn-wonthaggi

By | September 6, 2017 at 7:52 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Het Crankt Protein Honda Team keert in 2018 niet meer terug in het Australische paddock. Na 15 seizoenen sluit het team onderleiding van Paul Free de deuren. Maarliefst vijftien jaar runde het bedrijf ‘Motologic’ het officiele team ‘down under’. Dit jaar komen Todd Waters en Luke Clout uit in zowel het motocross als supercross kampioenschap. Beide rijders moeten opzoek naar een nieuw team en dat geldt ook voor Honda!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Alex Gobert

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.