PR: Jago Geerts pakt eerste WK Punten in Assen!

!cid_image005_jpg@01D32BC6

By | September 12, 2017 at 10:05 pm | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , , , , , ,

Afgelopen weekend heeft Jago Geerts rijdend voor Sahkar KTM Racing deelgenomen aan de GrandPrix van Assen. Jago Geerts voelde zichzelf gelijk goed en bewees het in de tijdtraining. In de tijdtraining wist hij een zeer nette derde tijd neer te zetten.

Vol goede moed ging de Belg naar het starthek toe voor de kwalificatiewedstrijd. Tijdens de kwalificatiewedstrijd kwam Geerts een paar keer ten val en finishte uiteindelijk op een 22e plaats. Tijdens de start van de eerste manche kwam Geerts goed weg en wist zo als derde uit de eerste bocht te komen. De eerste ronde verloor Jago Geerts een paar plaatsen en kwam vervolgens door op de vijfde plaats. Bijna de gehele wedstrijd was de KTM-rijder in gevecht met Jeremy Seewer. Bij het ingaan van de 13e ronde kwam Geerts bij de tweede bult op de schuine kant van de afloop en kwam hard ten val en moest de wedstrijd verlaten. Gelukkig bleef het bij spierpijn en kon hij zichzelf klaarmaken voor de tweede manche. Bij de start van de tweede manche kwam de Sahkar Racing-rijder minder goed weg en begon de wedstrijd op een negentiende plaats. Geerts kwam in zijn ritme en wist diverse plaatsen goed te maken. Uiteindelijk na een aantal mooie gevechten eindigde Jago Geerts op een vijftiende plaats en wist zo zijn eerst WK punten te pakken.

Aankomend weekend zal hij van start gaan tijdens de laatste wedstrijd om het Europese Kampioenschap MX2 in Frankrijk

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Niek Fotografie

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.