PR: Shot Race Gear lanceert de 2018 collectie.

SHOT_2018_AeroliteOptica_Grey_Red2

By | September 20, 2017 at 10:30 pm | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , , ,

Motorcross is geen sport voor iedereen. Wie zelf rijdt, weet dat het een magisch gevoel is. Shot Race Gear biedt je nèt dat ietsje meer om je te concentreren op wat echt telt. Europa’s snelste groeiende gearmerk is trots om voor 2018 met drie erg competitieve lijnen voor de dag te komen. De nieuwe collectie is ook vanaf nu te verkrijgen bij de dealer.

Van de aanvalslust en het spektakel van MX2 rookie sensatie Thomas Kjer Olsen tot de super vloeiende stijl van Thomas Covington en de controle en het doorzettingsvermogen van extreme-enduro held Graham Jarvis. Elk van deze kampioenen heeft z’n eigen unieke rijstijl. Toch willen ze allemaal hetzelfde: hun energie zo optimaal mogelijk benutten. Shot Race Gear noemt dit het ‘Maximize Your Energy’ principe.
In samenwerking met zijn MX, SX, enduro en extreme enduro rijders heeft Shot Race Gear zijn premium Aerolite lijn verder verfijnd voor 2018.
 De Aerolite Optica lijn werd ontworpen voor optimale prestaties en een intuïtieve rijpositie. Door continu bij te leren en zelfs de kleinste details te verbeteren is de 2018 Aerolite Optica crossbroek super comfortabel, licht en toch duurzaam. De nieuwe Aerolite Optica broek heeft vierzijdig stretch spandex materiaal aan de binnenzijde en met laser gesneden panelen voor optmale luchtstroom. Nauwkeurig gebruik van flexibele materialen waar nodig -zoals ter hoogte van de knie en achteraan- en meer slijtvaste materialen elders garanderen de perfecte combinatie tussen pasvorm en duurzaamheid. Rijders zullen ook de slimme features zoals de micrometric gesp en anti-modder rits op prijs stellen!
Het lichtgewicht Aerolite Optica shirt heeft een athletische pasvorm die maximale flexibiliteit biedt. Strategisch geplaatste, ademende mesh panelen houden je lekker fris. De comfortabele afwerking en aangenaam passende mouwen voorkomen irritatie en laten jou toe om te rijden zoals jij dat wil! Dankzij de langere achterkant van het shirt en de siliconenstrip in de broek blijft jouw shirt mooi op z’n plaats tijdens het rijden.
De Contact Infinite en Contact Venom lijnen zijn de middenklasse aanbiedingen van Shot Race Gear. Deze twee stijlen bieden dan ook allebei een geweldige verhouding prijs/kwaliteit. De 2018 Contact broek heeft een voorgevormde pasvorm voor een betere rijpositie terwijl het dobby materiaal -dat de ruggengraat van de broek- vormt tegelijk stevig en toch licht is! Niet alleen heeft de nieuwe Contact broek heel wat slimme eigenschappen van de premium Aerolite meegekregen ze biedt ook de gelegenheid om zelf te ondervinden wat Shot’s Maximize your Energy kan betekenen. Hoogwaardige prestaties voor amper 570 gram*!

Om je helemaal vrij te voelen op de motor kreeg het 2018 Contact shirt een anatomische snit mee. De speciale zachte lyca kraag sluit bovendien uitstekend aan voor wie een neckbrace draagt. Zoals alle Shot Race Gear crosskleding profiteert dit shirt van een never fading kleurensublimatie proces. In gewone mensentaal: de kleuren van jouw gear blijven er vet uitzien! De Contact Infinite lijn is er in zeven kleurcombo’s. The Contact Venom is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties.
Hoewel Shot Race Gear 2018 instaplijn, de Devo Alert, wordt aangeboden aan een scherpe prijs krijg je er de prestaties en het lichte gewicht dat je normaal gesproken alleen van een premiumlijn zou verwachten. Met een gewicht van nauwelijks 510 gram* is de Devo Alert crossbroek waarschijnlijk de lichtste ter wereld in zijn categorie. Toch is de Devo een zwaargewicht als het aankomt op pasvorm en focus op wat er echt toe doet. De voorgevormde pasvorm biedt een beter rij-ervaring. Vervaardigd uit 600D polyster is de Shot Race Gear Devo Alert broek licht duurzaam en aan de binnenkant uitgerust met geventileerde voering om je lekker koel te houden.
Ter aanvulling van de ijzersterke Devo Alert broek ging Shot voor 2018 ook aan de slag met het Devo shirt. Hier springen vooral de anatomische pasvorm voor maximale bewegingsvrijheid en de aangepaste raglan mouwen in het oog. Met negen verschillende kleurcombinaties is de Devo lijn een must voor iedereen die stijl en prestaties wil tegen een scherpe prijs.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Shot Race Gear
Foto: Shot Race Gear

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.