SX: De Arenacross World Tour komt naar Belgie!

Untitled_design_17-1-650x433

By | September 21, 2017 at 7:22 am | No comments | Internationale Events | Tags: , , ,

De Britse Arenacross serie is al jaren succesvol maar de promotor wil meer! In 2018 komt er ook een Arena Cross World Tour en deze competitie doet Belgie aan! De tweede wedstrijd van het uit drie wedstrijden bestaande kampioenschap wordt op 3 maart verreden in Hasselt. De eerste wedstrijd is in London gevolgd door de Hasseltse Ethias Arena en de finale wordt verreden in Dusseldorf!

“Dit is zeker de eerste stap in onze uitbreiding van de AX serie. Ik kan niet meer opgewonden zijn over de landen en locaties waar we naar toe trekken,” zegt AX promotor Matt Bates,“Europa is nu de nieuwe leider in motocross, waarom zouden we dus niet beginnen met onze klim naar de top op supercross gebied? Ik geloof absoluut dat we de mogelijkheid hebben om goede shows neer te zetten, straf Europees indoor talent te ontwikkelen en vooral om tickets te verkopen!“ aldus de promotor die eerder de Red Bull Nationals organiseerde tegenover onze collega’s van MXMag.be.

Kalender AX World Tour 2018:
1. 17 februari; The SSE Arena, Wembley, Engeland
2. 3 maart; The Ethias Arena, Hasselt, België
3. 10 maart; The Esprit Arena, Dusseldorf, Duitsland

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Arenacross World Tour

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.