AMA: Oldenburg maakt overstap naar Star Racing!

2017_MitchellOldenburg_Hangtown

By | October 18, 2017 at 7:59 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , ,

In 2018 en 2019 zal Mitchell Oldenburg (23) voor Star Racing-Yamaha-Yamalube gaan uitkomen. Na diverse seizoenen voor Team Troy Lee Design-LucasOil-KTM te hebben gereden maar hij deze overstap. Bij Star Racing wordt Oldenburg de teamgenoot van Justin Cooper, Dylan Ferrandis en Aaron Plessinger. Naast het MonsterEnergy AMA Supercross Kampioenschap zal het kwartet ook in actie komen tijdens het LucasOil AMA Motocross Kampioenschap.

Door; Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.