EMX: De Honda EMX 150F Cup keert niet meer terug!

2017_EMX150_Zweden

By | October 7, 2017 at 8:09 am | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Een grote verrassing is het natuurlijk niet maar de Honda EMX 150F Cup keert in 2018 niet meer terug. Na vijf jaar heeft Honda besloten het project stop te zetten. Het Japanse merk gaat zich richten op het EMX250 en het FIM Wereld Kampioenschap MX2 door de komst van de nieuwe CR250F. Het doel om talenten door te ontwikkelen naar het EMX250 is zeer beperkt gelukt met Alberto Forato, Rick Elzinga en Emil Weckmann. Verder heeft Shana van der Vlist een 150F verleden en zij rijdt nu al twee seizoenen in de top tien van het FIM Wereld Kampioenschap MXW. Hopelijk komt Lynn Valk daar in de toekomst ook nog bij.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.