EMX: Van der Vlist met Carglass Honda Racing in EMX250!

Freek van der Vlist 06

By | October 17, 2017 at 6:49 pm | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , , ,

In 2018 zal Carglass Honda Racing met een Nederlander uitkomen in het Europees kampioenschap 250cc. Freek van der Vlist gaat voor het Nederlandse team uitkomen en de Gelderlander zal ook te zien zijn in de KNMV Dutch Masters of Motocross. De afgelopen seizoenen was de 21-jarige Van der Vlist actief in het FIM Wereld Kampioenschap MX2 maar blessures gooide roet in het eten. Dit jaar werd Van der Vlist vijfde in de DMofMX ondanks het puntloos blijven tijdens de laatste manche! Het team onderleiding van Patrick Claessens en Peter Stiphout gaat twee rijders inzetten in het EMX250 en zeer waarschijnlijk een MXGP-rijder.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eric Laurijssen

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.