FIM: Mickael Pichon start eigen team voor zijn zoon.

2017_Pichon_VillarsSousEcot

By | October 10, 2017 at 7:42 am | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , ,

Vanaf volgend jaar gaan Mickael Pichon met zijn eigen team uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap MX2. Zijn zoon Zachery zal voor het team in actie komen tijdens de Europese wedstrijden van het WK seizoen. De 16-jarige Zachery kwam dit jaar voor Team Suzuki uit in het Europees Kampioenschap 250, maar dat team trekt zich terug! Pichon senior (41), zelf goed voor twee wereldtitels, gaat het team opzetten met steun van partners waarmee hij vele jaren samen werkt.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Ray Archer Photo

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.