FIM: Nikolaj Larsen kondigt zijn afscheid aan!

2017_Larsen_Champ_Sweden

By | October 18, 2017 at 9:05 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Na het behalen van de Zweedse MX1-titel heeft Nikolaj Larsen bekend gemaakt te stoppen! De Deen kan het niet meer opbrengen om naast zijn werk zoveel tijd aan de sport te besteden. Larsen (27) was diverse jaren actief in het FIM Wereld Kampioenschap MX2, daar kwam hij uit voor Team Beursfoon-Suzuki, SRS Racing-Honda, 24MX Honda Racing en Standing Construct Racing. De afgelopen jaren was hij vooral actief in Zweden en Denemarken. Met de gebroeders Stefan en Thomas Kjer Olsen werd Larsen dit jaar elfde tijdens de MonsterEnergy Motocross of Nations!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #MXCarro

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.