FIM: Spaanse GP komende vijf jaar op de GP kalender!

2017_Valentin_Villars

By | October 11, 2017 at 10:45 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , ,

Gisteren werd bekend gemaakt dat Spanje de komende vijf jaar op de kalender zal staan van het FIM Wereld Kampioenschap MXGP-MX2. Dit jaar ontbrak Spanje op de kalender en dat gebeurde ook in 2012 en 2013. De komende vijf jaar wordt de Spaanse GP verreden op Redsend International MX Park zo’n 100 kilometer ten Noorden van Valencia!

Youthstream directeur Daniele Rizzi: “We willen iedereen bedanken die deze samenwerking heeft mogelijk gemaakt, en dan in het bijzonder Juanjo Gimeno, dit omdat hij ons de komende vijf jaar wil ontvangen op RedSand. Ik moet zeggen dat RedSand in de afgelopen jaren echt is gegroeid en ook internationale erkenning heeft gekregen, het is niet voor niets dat vele MXGP en MX2 rijders gebruik maken van de faciliteiten gedurende de winter.”

Redsand manager Juanjo Gimeno: “Ons project is erg ambitieus en we willen het net zo’n allure geven als de andere bekende evenementen in Spanje en dan voornamelijk in onze regio Valencia zoals de Volvo Ocean’s Race en de MotoGP. Toerisme is in de regio Valencia van enorm groot belang en daarom willen wij dit samen met ons evenement nog verder laten groeien. Dat we een vijf jarige overeenkomst hebben geeft ons stabiliteit waardoor we een begrip kunnen worden in Europa.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Eric Laurijssen

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.