Inter: Davi Millsaps mist MEC door elleboogbreuk!

2017_Millsaps_MEC

By | October 11, 2017 at 9:41 pm | No comments | Internationale Events | Tags: , , , , ,

Het debuut van Davi Millsaps in het Team Yamaha USA moet helaas worden uitgesteld. Afgelopen weekend kwam de Yamaha-rijder op het testcircuit ten val. Daarbij brak hij zijn elleboog waardoor er een streep gaat door de deelname aan de MonsterEnergy Cup. Millsaps verwacht over iets minder dan drie maanden wel aan de start te kunnen staan tijdens de eerste wedstrijd van het MonsterEnergy AMA Supercross Kampioenschap in Anaheim. Een bittere pil voor Yamaha want eerder most Cooper Webb zich al afmelden voor de wedstrijd in Las Vegas door een polsblessure.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.