PR: F&H Racing Team breidt staf verder uit.

Vangemert_Fase_DeReuver

By | October 31, 2017 at 5:32 pm | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , , , ,

Na het aantrekken van Adam Sterry en Jed Beaton bereidt het F&H Racing Team hun staf nog verder uit. Marc de Reuver is als motortrainer van de Australier Beaton en Spanjaard Ruben Fernandez-Garcia aan het team toegevoegd. De Noord-Hollander is zeer bekend in onze sport en wist vier GP’s en drie Nederlandse titels op zijn naam te schrijven. Dit jaar wist De Reuver als begeleider van Pauls Jonass de MX2 Wereldtitel samen met de Let te veroveren. Daarbij zal Nick van Gemert voor het Zuid-Hollandse team de rijders conditioneel klaar stomen. De Brabander zal met zijn bedrijf Gymert Physical Performance het duo van F&H Racing fulltime begeleiden. Zowel lichamelijk als geestelijk zullen de rijders optimaal begeleid worden op jacht naar het maximale.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: F&H Racing Team

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.