PR: Janssen Products Racing contracteert Kenny Vandueren!

2017_Vandueren_JanssenProducts

By | October 3, 2017 at 10:30 pm | No comments | Europees Kampioenschap | Tags: , , ,

Na een moeilijk seizoen in het Europees Kampioenschap 300cc heeft Janssen Products Racing Team een snelle man gecontracteerd voor 2018. Kenny Vandueren gaat voor het Nederlandse team uitkomen in het EMX300, de KNMV Dutch Masters of Motocross en diverse KNMV ONK wedstrijden. De vriendelijk Belg werd dit jaar derde in het EMX300 en stond twee keer op het podium! Vandueren, woonachtig in Geel, heeft veel ervaring in het EMX en reed zelfs in het Wereld Kampioenschap! De 28-jarige crosser en het Janssen Products Racing Team verwachten een mooi seizoen tegemoet te gaan. Op 28 oktober maakt Vandeuren zijn debuut op de Janssen Products-KTM tijdens de clubwedstrijd op het circuit van Meijel.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Janssen Products Racing

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.