Rally: Walkner wint de OiLibya Rally of Morocco!

2017_MatthiasWalkner_OiLibyaRally

By | October 10, 2017 at 10:47 pm | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , , , , ,

Tijdens de laatste etappe heeft Mathias Walkner de overwinning van de OiLibya Rally of Morocco naar zich toe getrokken. De KTM-rijder (foto) won de laatste rit en wist zijn achterstand op Pablo Quintanilla helemaal weg te werken. De Chileen koos eieren voor zijn geld en moest uitrijden om het FIM World Championship CrossCountry Rallies te winnen. Kevin Benavides werd tweede in de rally voor zijn teamgenoot Ricky Brabec. Quintanilla wint de titel voor Benavides en Walkner.

Eindstand na 6 etappes:
1 Matthias Walkner A KTM
2 Kevin Benavides Arg Honda +16,58
3 Ricky Brabec USA Honda +18,27
4 Antione Meo F KTM +28,27
5 Joan Pedrero E Sherco +22,28

Eindstand FIM World Championship CrossCountry Rallies:
1 Pablo Quintanilla Chi Husqvarna 100
2 Kevin Benavides Arg Honda 97
3 Matthias Walkner A KTM 94
4 Paulo Goncalves Por Honda 85
5 Sam Sunderland GB KTM 84

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto:KTM

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.