Roddel: Jeremy Seewer voor Suzuki naar de USA?

2017_Seewer_Villars

By | October 14, 2017 at 3:02 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , , , , ,

Volgens geruchten maakt Jeremy Seewer in 2018 de overstap naar de USA! Door het terug trekken van Suzuki uit het FIM Wereld Kampioenschap MXGP, wat nog altijd niet officieel is, heeft de Zwitser geen team voor volgend jaar. Het lijkt erop dat de 23-jarige crosser bij Joe Gibbs Racing wordt ondergebracht door Suzuki waarvoor hij al nagenoeg zijn gehele carriere actief is. Andere zeggen dat Seewer het Team91 weer gaat opstarten met steun van Suzuki en Karcher! Zijn huidige teamgenoot Arminas Jasikonis wordt genoemd bij Team Assomotor-Honda. Wordt vervolgd…..

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Ray Archer

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.