Video: Hoogtepunten MonsterEnergy Cup 2017.

2017_Musquin_MEC

By | October 17, 2017 at 8:03 am | No comments | Internationale Events | Tags: , , , , ,

SX Class:

De MonsterEnergy Cup werd afgelopen weekend verreden in het Sam Boyd Stadium. De overwinning ging naar Marvin Musquin, hij won alle drie de manches over 10 ronden en wint daarmee 1 Miljoen dollar! Zowel Eli Tomac als Tim Gajser kwamen de eerste wedstrijd ten val en kwamen niet meer in actie. Hierbij de hoogtepunten vanuit Las Vegas.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Simon Cudby

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.