FIM: Davide Guarneri verlengt Redmoto Honda contract.

2017_Guarneri_Honda

By | November 24, 2017 at 8:17 am | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , , , ,

Ook in 2018 zal Davide Guerneri voor Redmoto Honda gaan uitkomen in het FIM Wereld Kampioenschap Enduro. De Italiaan maakt de overstap naar de EnduroGP. Dit jaar werd de voormalige MXGP-rijder zesde in het WK Enduro2. Na elf jaar in Oostenrijkse dienst te hebben gereden maakt Thomas Oldrati de overstap naar Honda. Hij gaat in de E2-klasse uitkomen en landgenoot Emmanuele Facchetti (EJ) maakt de line-up compleet. Facchetti is de oudere broer van de motocrosser en hij komt over van TM. Voor Giacome Redondi en Davide Soreca is er in 2018 geen plek meer in het team.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda Pro Images

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.