FIM: GasGas bevestigd de komst van Daniel McCanney!

2017_DannyMcCanney_GasGasjpg

By | November 25, 2017 at 11:33 pm | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: ,

Na Antione Basset en Christophe Nambotin maakt GasGas nu hun derde rijder in het FIM Wereld Kampioenschap Enduro bekend. Het Spaanse merk heeft Daniel McCanney gecontracteerd die na drie seizoenen met Husqvarna terug komt bij GasGas. De coureur van het Ilse of Man wist in 2013 het FIM Wereld Kampioenschap Enduro Junior naar zich toe te trekken.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.