PR: Bultaco lanceert betaalbare Brinco R-B!

2017_Bultaco_Brinco

By | November 6, 2017 at 10:43 pm | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , ,

Van meet af aan onderscheidde de Bultaco Brinco zich als het neusje van de zalm op de speedelec markt. Het legendarische Spaanse merk voegt nu echter een meer toegankelijke, uiterst sportieve versie toe aan haar gamma: de Brinco R-B. De Brinco R-B draagt onmiskenbaar het unieke Bultaco DNA in zich. Maar dankzij zijn prestaties, coole imago en scherpe prijs heeft hij alles mee om een groot publiek aan te spreken.

De “Less is more” filosofie gaat al een eeuwigheid mee. Voorbeelden van de uitgepuurde versie van een product dat het meest tot de verbeelding spreekt, zijn talrijk. Voor de R-B baseerden de Bultaco ingenieurs zich dan ook op de essentie van de revolutionaire Brinco. Dus is ook hier de rijder aan zet met onafhankelijke controle over de pedalen en het gashendel. Ook de degelijkheid qua materialen en afwerking staan op een vergelijkbaar hoog niveau zoals we het kennen van de andere Brinco’s.

De radicale Brinco R-B onderscheidt zich uiterlijk van de Brinco R door een super cleane high-tech look. In vergelijking met zijn ‘grote broer’ verdwenen zowel de spatborden als de plastic cover van het subrame. Op het vlak van transmissie is Bultaco’s nieuwste uitgerust met Sram’s X5 componenten. Zowel het display als de achtervering -pre-load en rebound- krijgen een iets eenvoudigere uitvoering.

Desondanks boet deze zwarte blikvanger niets in op het vlak van prestaties. Dankzij een topvermogen van 2 kW is deze Brinco R-B namelijk in staat om een topsnelheid van 60 km/u te halen. Qua autonomie mag je rekenen op een maximaal bereik van 60 kilometer. Het beste nieuws is misschien wel de prijs van de nieuwe Brinco R-B. Voor €3.995 is de jongste telg van de Bultaco familie meteen de eerste Brinco in een heel ander marktsegment. De Brinco R-B staat vanaf begin december bij de Bultaco dealers in België en Nederland.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Door: Tom Jacobs
Foto: Bultaco

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.