PR: Steven van Kempen/KEMCO naar MXMag.nl !!

2017_KEMCO_MXMagnl

By | November 1, 2017 at 11:58 am | No comments | Persberichten & Industrie | Tags: , ,

De grootste Belgische MX website, MXMag.be, heeft een meerjarige overeenkomst afgesloten met Steven van Kempen/KEMCO. Van Kempen, ook bekend als KEMCO, gaat vanaf 1 januari a.s. aan de slag als hoofdredacteur voor MXMag.nl MXMag kende een erg positief 2017. Door een nog completere verslaggeving, met onder meer extra aandacht voor amateur motorcross in Vlaanderen, blijft het digitale off-road platftorm gestaag verder groeien. Naar alle verwachtingen zal dit jaar worden afgeklokt op bijna 2 miljoen unieke sessies en het dubbele aantal pageviews!!

Ook Steven van Kempen (40) staat bekend als pionier op het vlak van digitale motormedia in de Benelux. Steven was de oprichter en bezieler van Hotlap.nl (2001-2014) en CrossXL.nl (2011-heden). Daarnaast is de Noord-Brabander via KEMCO Sports PR & Management actief in het begeleiden van rijders en teams op het vlak van communicatie en wedstrijdcontracten. Als onderdeel van de intensieve samenwerking tussen Van Kempen en MXMag zal CrossXL.nl vanaf 1 januari 2018 opgaan in MXMag.nl

Steven van Kempen/KEMCO: “In België heeft MXMag een mooi en uniek kwaliteitsproject uitgebouwd waarin samenwerking centraal staat. Dat spreekt me heel erg aan. Ik kijk er dus enorm naar uit om MXMag.nl in Nederland op de kaart te zetten! Na vele mooie jaren met CrossXL.nl is dit een fantastische, nieuwe uitdaging. Mijn dank gaat uit naar alle medewerkers, bezoekers en adverteerders van CrossXL. We zijn ervan overtuigd dat ze aangenaam verrast zullen zijn door MXMag.nl.”

Olivier Evrard, eigenaar MXMag: “We kennen Steven zelf al lang als mediacollega terwijl hij in Nederland natuurlijk geen introductie meer nodig heeft! We zijn dan ook erg blij en trots op dit partnership. De voorbije jaren brachten we al regelmatig Nederlands nieuws op onze Nederlandstalige site maar daar willen we nu nog véél verder in gaan. Met internationale toppers als Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff en Brian Bogers, veel aanstormend talent zoals Kay Karssemakers, Ivano Van Erp, Dean Gregoire en Kay de Wolf, de Dutch Masters of Motocross, twee sterke motorsportbonden en veel gepassioneerde beoefenaars en clubs speelt Nederland absoluut een hoofdrol in Europa. Alleen daarom verdient MXMag.nl al onze aandacht én een gedreven hoofdredacteur!”

Over MXMag
Opgericht als maandblad in 1983, heeft MXMag zich sinds 2007 uitsluitend op digitale media toegelegd. Aanvankelijk alleen in het Frans en vanaf november 2009 ook in het Nederlands. Met de lancering van MXMag.nl richt het platform zich uitdrukkelijk to alle actieve en passieve off-road motorliefhebbers in de Benelux.

Door: MXMag.nl
Foto: Dieter Jans

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.