TBT: Geen Grand Prix meer in Namen.

2007_PourcelSeb_Namurpodium

By | November 30, 2017 at 10:31 pm | No comments | Wereld Kampioenschap | Tags: , ,

Het is #ThrowBackThursday wij gaan vandaag terug naar 30 november 2007. De Grote Prijs van België wordt niet meer op de Citadel van Namur gereden. De voorzitter van Namur MX Events, Pierre Chonquerez, zette een punt achter zijn activiteiten. Dat doet hij omwille van zijn leeftijd (76) en zijn gezondheidstoestand. Zonder Chonquerez willen de overige leden niet verder met de organisatie.

De GP van België, die op 3 augustus 2008 gereden wordt, is de twaalfde GP van het komende seizoen. Waar de wedstrijd nu zal worden verreden is nog niet duidelijk. De eerste motorcross op de citadel werd gewonnen door de Belg Victor Leloup (1947). Sébastien Pourcel won afgelopen augustus de zestigste editie en gaat de geschiedenis in als de laatste GP-winnaar van de GP van Belgie verreden op de Namurse Citadel.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Team GPKR

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.