AMA: BBMX verrast met aantrekken van Anthony Rodriguez.

2017_Rodriguez_Agueda

By | December 6, 2017 at 7:50 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , ,

Tijdens de presentatie van het Red Bull KTM Racing Team werden ook de teams van Troy Lee-LucasOil-KTM en Rocky Mountain ATVMC-WPS-KTM-BBMX voorgesteld. Het laatste team verraste met het aantrekken van Anthony Rodriguez! De geboren Venezuelaan leerde wij afgelopen zomer kennen toen hij voor Team HRC MX2 twee wedstrijden van het FIM Wereld Kampioenschap MX2 in actie kwam. In de 450F-klasse zullen Blake Baggett en Benny Blose uitkomen en Dakota Alix zal de 250F WestCoast rijden. Rodriguez zal de 250F EastCoast voor zijn rekening nemen en tevens het LucasOil AMA Motocross Kampioenschap!

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Honda

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.