AMA: Justin Hoeft tekent bij IBcorp Racing.

2015_JustinHoeft

By | December 5, 2017 at 7:29 am | No comments | Nationaal Kampioenschap | Tags: , , ,

Het nieuwe IBCorp Racing heeft Justin Hoeft gecontracteerd voor het MonsterEnergy AMA Supercross West Coast Kampioenschap. In 2016 maakte Hoeft deel uit van het Team Troy Lee Design-LucasOil-KTM en maakte daarmee ook zijn GP-debuut in Glen Helen. Er werden 22 WK-punten gescoord maar 2017 verliep door blessureleed erg moeizaam. De 18-jarige crosser gaat voor IBCorp Racing op een Yamaha en hoopt daarmee hoge ogen te gooien.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Jacquie Shortino Photography

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.