Dakar: GasGas met Aubert en Barragan naar Dakar!

2018_GasGasDakar

By | December 28, 2017 at 7:27 am | No comments | Quads, Enduro & Dakar | Tags: , ,

Na twee jaar afwezigheid keert GasGas terug in de Dakar Rally. Het Spaanse merk gaat met voormalig Wereld Kampioen Johnny Aubert en zevenvoudig GP-winnaar Jonathan Barragan van start. De derde man in het team is de Spanjaard Cristian España. Voor de Barragan wordt het de eerste Dakar Rally, Aubert reed hem in 2012 ook al en España won vorig jaar het “kistklassement’.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: GasGas

About the Author

Steven van Kempen - KEMCO

Meer nieuws over KEMCO Sports PR & Management is te vinden op de website www.kemcosportspr.nl , wij zijn natuurlijk ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram. Nieuws op niveau is natuurlijk welkom op de mail of de WhatsApp +31-6-42272935. #Beup2date #CrossXL #PoweredbyKEMCO

Comments

© 2011 CrossXL. All rights reserved.